torsdag den 20. august 2009

Billeder fra eftersøgning i Sølen


Lillian og Bayla
Så er vi kommet hjem fra en super uge i Sølen.
Vi havde fornøjelsen af at træne eftersøgning de 2 første dage med Cecilie. Det var rigtigt spændende at prøve at se hvordan de forskellige hunde skulle belønnes og prøve at finde sin egens hunds grænse.
Heldigvis havde vi forinden deltaget i et kursus i eftersøgning hos Nina Krüger v. Canis i Århus og det var en lettelse, at se at det foregik på samme måde.
Jeg synes vi fik nogle super gode tips og at alle fik det bedste ud af hundene i de 2 dage.
Vi arbejdede meget med:
Flying,- hunden løber fra figurant til figurant i en lige linie, tæt forbi fører.
Det var interessant at se, hvordan vi hver især tilrettelægger den linie som hunden skal løbe. Der var gode tips at hente fra Cecilie men det er også meget vigtigt at kende sin hund. Derved kan man forudse om den vil løbe uden om en forhindring, tage stien, eller pløje lige igennem.
Der skal tempo på, når man runderer i Norge
Halsmelding,- Det er den eneste melding vi kan bruge i DK lige nu. Vi kørte nogle super gode løb med Cocio med halsmelding på hver eneste figurant og for %¤/"¤¤ hvor er jeg træt af, at jeg ikke filmede det. Det var virkelig en præstation jeg var stolt af, han klarede, med tanke på hans fysiske form.
Derudover fik jeg fornøjelsen af at træne halsmelding i forskellige positioner, bla. med figurant oppe på ting. Det misforstod Cocio dog, og hoppede bare helt op til figuranten. :-)
Bringsel,- Den mest typiske meldingsform i Norge. Vi så indlæring af dette med Christine og Basso. Meget spændende og brugbart at se og vi fik det heldigvis filmet, så vi kan opfriske det senere.
Midterlinielydighed,- Morten og Kira demonstrede for os, på imponerende vis. Vi forsøgte os ikke selv, da der ikke var meget mere at hende i Cocio.
Alt i alt nogle spændende dage, med glade, tilfredse og trætte hunde :-)

Se mange flere billeder på

2 kommentarer:

  1. Så kjekt å se bilder og lese hvordan I havde det på jeres gruppe!
    Så herlig med Cocio som var så flink til å halse - og hoppe opp på steinen til figuranten ;oD *hihi*
    Skulle gjerne ha sett dere in action!

    Klem klem!

    SvarSlet
  2. Hej Elin. Ja det er rigtigt dejligt at vi kan tjekke hinandens blogs og se hvad den anden gruppe lavede :-) Supert referat du har lavet!!

    Ja det så rigtigt sødt ud, men det var jo ikke lige helt meningen.. men pyt.. nogle gange må der være plads til improvisation. :-)

    Kram til dig og Zanto-bassen.

    SvarSlet